CFR Călători are un nou Director General

CFR Călători are un nou Director General

Compania de stat care administrează reţeaua de căi ferate din România, CFR SA, a anunţat, luni, că are un nou director general, Constantin Axinia, care a mai condus compania în 2006-2007.


Compania a anunţat că ”consiliul de administraţie l-a desemnat pe domnul Constantin Axinia director general al companiei, poziţie pe care a ocupat-o şi în perioada 2006-2007”.

Axinia este de profesie inginer şi are o experienţă de 35 de ani în domeniul feroviar. Constantin Axinia a ocupat până în prezent funcţia de director regional al Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Iaşi.

În acest an, mai multe trenuri au deraiat, în condiţiile în care investiţiile în modernizarea căii ferate trenează de mai mult timp.

Asociaţia Pro Infrastructură a transmis, recent, că, după 20 de ani de subfinanţare cruntă, incompetenţă şi investiţii prost gândite la calea ferată, s-a ajuns în situaţia de a avea patru trenuri deraiate în şapte zile.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a inspectat, recent, lucrărilor de modernizare a infrastructurii şi suprastructurii feroviare de pe loturile Coşlariu - Vinţu de Jos, Vinţu de Jos - Simeria şi Simeria - Gurasada. El le-a transmis constructorilor că au tot sprijinul, dar le-a cerut lucrări de calitate, în caz contrar urmând a se lua măsuri.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.