Cel mai frumos SUV din lume

Cel mai frumos SUV din lume

Constructorul auto francez Peugeot a câştigat două premii pentru realizările din domeniul inovaţiei - incluzând designul exterior şi interior al noului SUV Peugeot 3008, la Gala de decernare a premiilor Red Dot Product Design, care a avut loc pe 3 iulie în Essen (Germania), a anunţat importatorul local.

O nouă soluţie pentru provocările mobilităţii urbane, scuterul electric e-Kick, conceput în colaborare cu MICRO, a fost, de asemenea, premiat. Premiile Red Dot Product Design sunt o referinţă în lumea designului, iar câştigătorii sunt selectaţi de către un juriu format din 39 de experţi.

Juriul a fost impresionat de gradul de inovaţie al celor două vehicule - noul SUV Peugeot 3008 şi scuterul electric e-Kick, de designul lor ergonomic şi de calitatea finisajelor.

Noul SUV Peugeot 3008 a ieşit în evidenţă atât pentru designul exterior cât şi pentru cel interior. i-Cockpit-ul de ultima generaţie de la Peugeot oferă o adevărată experienţă pentru şofer. Volanul compact, afişajul de tip head-up şi ecranul tactil cu comutatoare ce seamănă cu clapetele unui pian, toate contribuie la o experienţă amplificată de conducere. Mai mult de 150.000 de clienţi au comandat noul Peugeot 3008 de la lansarea sa în Europa. Majoritatea acestora (83%) au cerut varianta Allure, GT line sau dotările opţionale specifice versiunii GT.

Scuterul electric e-Kick poate fi folosit la parcurgerea ultimilor kilometri ai unei călătorii în oraş, odată ce vehiculul este parcat. Se pliază în câteva secunde datorită mânerului inovator, permiţând transportul 'multi-modal'. Scuterul e-Kick este pe piaţa europeană din noiembrie 2016.

Acesta este al patrulea premiu Red Dot Product Design pe care Peugeot l-a câştigat. Noul SUV Peugeot 3008 calcă pe urmele modelelor de succes Traveller (2016), 308 SW (2014) şi RCZ (2010). Împreună cu acest premiu Peugeot a câştigat anul acesta 37 de premii, incluzând prestigiosul premiu pentru Maşina Anului 2017, scuterul e-Kick fiind premiat pentru prima dată.

În luna aprilie, 39 de experţi internaţionali, designeri, arhitecţi şi lectori au ales cele mai bune proiecte ale anului 2017 din 5.500 de înscrieri venind din 54 de ţări. Premiul Red Dot Product Design este un concurs internaţional anual ce a luat naştere în 1955.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.