Ce a descoperit o femeia care a furat un card de memorie dintr-un camion Recomandat

Ce a descoperit o femeia care a furat un card de memorie dintr-un camion

O femeie cu un lung trecut infracțional, care include furt, agresiune și prostituție, s-a urcat într-un camion, în apropiere de centrul orașului Anchorage, statul Alaska.

Când șoferul a lăsat-o singură în vehicul, la o benzinărie, ea a furat un card de memorie digitală din consola centrală. După mai bine de 4 ani, ceea ce a găsit femeia pe acel card este cheia unui proces de dublă crimă care va începe săptămâna aceasta.

Sunt stocate în memoria dispozitivului fotografii și videoclipuri macabre cu o femeie bătută și strangulată la un hotel „Marriott”, cu atacatorul ei vorbind cu un accent puternic în timp ce o îndemna să moară, cu trupul acoperit cu o pătură și transportat afară cu un cărucior de bagaje, notează AP.

„În filmele mele, toată lumea moare întotdeauna”, spune vocea pe o înregistrare video. „Ce vor crede adepții mei despre mine? Oamenii trebuie să știe când sunt uciși în serie”.

La aproximativ o săptămână după ce a luat cardul SD, femeia l-a predat Poliției, care a spus că a recunoscut vocea ca fiind cea a lui Brian Steven Smith, acum în vârstă de 52 de ani, un cetățean din Africa de Sud pe care oamenii legii îl cunoșteau dintr-o investigație anterioară.

Smith a pledat nevinovat la 14 acuzații, inclusiv crimă de gradul 1 și 2, agresiune sexuală și falsificarea probelor în cazul morții lui Kathleen Henry (30 de ani) și a Veronicăi Abouchuk (52 de ani)
„În filmele mele, toată lumea moare întotdeauna”, spune vocea pe o înregistrare video. „Ce vor crede adepții mei despre mine? Oamenii trebuie să știe când sunt uciși în serie”.

La aproximativ o săptămână după ce a luat cardul SD, femeia l-a predat Poliției, care a spus că a recunoscut vocea ca fiind cea a lui Brian Steven Smith, acum în vârstă de 52 de ani, un cetățean din Africa de Sud pe care oamenii legii îl cunoșteau dintr-o investigație anterioară.

Smith a pledat nevinovat la 14 acuzații, inclusiv crimă de gradul 1 și 2, agresiune sexuală și falsificarea probelor în cazul morții lui Kathleen Henry (30 de ani) și a Veronicăi Abouchuk (52 de ani).
Henry și Abouchuk erau femei născute în Alaska și locuiau pe străzi. Ele proveneau din sate mici din vestul statului – Eek, respectiv Stebbins.

Crimă înregistrată pe card
Autoritățile spun că K.Henry este victima a cărei moarte a fost înregistrată la „TownePlace Suites by Marriott”, un hotel din centrul orașului Anchorage.

Smith a fost înregistrată pentru a se caza acolo între 2 și 4 septembrie 2019. Primele imagini care arată corpul ei au fost înregistrate în jurul orei 1:00 a.m, pe 4 septembrie. Ultimele imagini de pe card au fost făcute la începutul zilei de 6 septembrie și arătau corpul lui Henry în spatele unei camionete negre, potrivit documentelor de acuzare.

Datele de localizare au arătat că în momentul în care a fost făcută fotografia, telefonul lui Smith se afla în zona Rainbow Valley Road, de-a lungul autostrăzii Seward, la sud de Anchorage, aceeași zonă în care a fost găsit cadavrul lui Henry câteva săptămâni mai târziu, a precizat Poliția.

Al doilea cadavru, identificat în mod eronat

În timp ce detectivii îl interogau pe Smith în legătură cu crima de la „Marriott”, sud-africanul a oferit mai multe informații polițiștilor care l-au escortat la baie – se pare că omorâse o altă femeie, pe care a identificat-o după o fotografie. Chiar le-a oferit polițiștilor și locația rămășițelor ei, de-a lungul Old Glenn Highway, la nord de Anchorage.

În 2018, polițiștii din Alaska au identificat în mod incorect un alt cadavru ca fiind cel al lui Abouchuk, deoarece identitatea lui Abouchuk fusese descoperită împreună cu acesta, din motive care rămân neclare.

Dar cu ajutorul informațiilor furnizate de Smith, anchetatorii au reexaminat cazul și au folosit înregistrările dentare pentru a confirma că un craniu cu o rană de glonț găsit în zona identificată de Smith era al lui Abouchuk.

Avocatul lui Smith, Timothy Ayer, a încercat fără succes să obțină excluderea dovezilor de pe cardul de memorie digitală în timpul procesului. (gandul.info)

Femeia care a predat cardul a susținut inițial că l-a găsit pur și simplu pe stradă și abia la un al doilea interviu a mărturisit că a furat cardul din camionul lui Smith, în timp ce acesta încerca să scoată bani de la un bancomat.

Judecătorul districtului Kevin Saxby a decis că femeia poate depune mărturie cu privire la posesia cardului până când l-a predat Poliției și că înregistrările pot fi autentificate în mod corespunzător.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.