Câți copaci s-au tăiat în ziua 4 de interdicție a camioanelor pe Valea Oltului? Recomandat

Câți copaci s-au tăiat în ziua 4 de interdicție a camioanelor pe Valea Oltului?

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat joi seara că la ora 20.00 s-a redeschis traficul rutier pe Valea Oltului, DN7 (Boița - Lazaret) conform programului zilnic stabilit. Echipele care se ocupă de defrișări au avansat astăzi pe cele 8 zone ale versantului.

„Până la acest moment au fost realizate mai multe străpungeri prin pădurea de pe versant în cele 8 puncte de lucru. În zilele următoare vor continua activitățile pentru degajarea terenului necesar realizării investigațiilor geo-tehnice dar și cele pentru eliberarea amplasamentului viitorului sector de autostradă din proximitatea DN7”, transmite CNAIR pe pagina proprie de Facebook.

Reprezentanții CNAIR subliniază că lucrările desfășurate în această zonă reprezintă risc de căderi de material lemnos, stânci și pământ, motiv pentru care a fost absolut necesară restricția totală a circulației pe timpul zilei pe un sector al DN7, Valea Oltului.

„Au fost tăiați până acum peste 2.500 de copaci. Iar ca avans s-au defrișat până acum peste 5.500 de ml pentru a asigura accesul la zonele mai mari de defrișare. Zonele astea care urmează să fie defrișate pe marginile traseelor care se fac acum în pădure sunt pe de o parte pentru studiile de teren iar pe de altă parte pentru amplasamentul propriu – zis al autostrăzii.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.