Câte milioane câștiga Simona Halep de la Nike

Câte milioane câștiga Simona Halep de la Nike

Simona Halep a fost liberă de contract o scurtă perioadă de timp după ce s-a despărţit de Adidas, însă Ion Ţiriac a instrumentat angajamentul dintre liderul mondial şi Nike.

 

Fostul tenismen, Dumitru Hărădău, a povestit cum a reuşit omul de afaceri să-i convingă pe americani să o sponsorizeze pe Simona Halep.

"Fără Ţiriac, ea nu făcea contract în valoare de două milioane de euro cu Nike! Ştiţi cum s-a întâmplat? Ţiriac a trimis un avion particular în SUA pentru a-i aduce la Bucureşti pe reprezentanţii de la Nike. Întâlnirea a avut loc la clubul Stejarii. Au intrat ăia acolo, nu ştiau pe unde sunt şi au rămas impresionaţi de ce au văzut.

Ţiriac le-a explicat: «Băi, fraţilor, dacă pierdeţi ocazia asta, alta nu veţi mai avea». Ăia semnau orice! Apoi s-au întors în America cu acelaşi avion privat. Credeţi că se putea face un contract, chiar şi pentru Simona, dacă nu era Ţiriac? Acelaşi om care a făcut contractele pentru Boris Becker şi pentru alţii. Halep are în spate cea mai bună echipă, dar cel mai important rol îl are Ţiriac", a povestit Hărădău, pentru Digi Sport.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.