Cât mai costă un sens giratoriu în România. CNAIR răspunde

Cât mai costă un sens giratoriu în România. CNAIR răspunde

Joi, 16.02.2023, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru contractul de Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire pentru realizarea obiectivului de investiții: Amenajare sens giratoriu pe DN2, km 21+900 intersecție cu DC 29 km 9+800 localitatea Șindrilița, județ Ilfov.

Ofertantul desemnat câstigator în cadrul procedurii de achiziție publică este S.C. GLOBAL ROUTES EXPERT S.R.L. cu preţul de 145.410,00 lei fără TVA.

Durata contractului este de 150 zile, decurgând de la data de începere a contractului și cuprinde: 90 de zile pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate (Etapa I) și 60 de zile pentru elaborarea proiectului pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire (Etapa II).

Obiectivul general al contractului îl reprezintă implementarea de măsuri privind sporirea siguranței rutiere și a capacității de circulație în zona localității Șindrilița, județul Ilfov. Proiectul are ca scop realizarea unui sens giratoriu pentru fluidizarea circulației rutiere.

Un alt obiectiv urmărit este îmbunătățirea în ceea ce privește viteza de circulație pe DN 2, creșterea conectivității infrastructurii existente, creșterea siguranței rutiere precum și reducerea emisiilor poluante și a costurilor de operare.

Prin elaborarea Studiului de Fezabilitate se urmărește identificarea celor mai bune soluții tehnice necesare în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră prin reducerea numărului accidentelor rutiere, fluidizarea traficului și îndeplinirea obiectivului impus în Strategia Națională de Siguranță Rutieră.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților formulate în cadrul procedurii de atribuire.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.