Camionul cu porumb s-a răsturnat pentru că șoferul conducea cu viteză foarte mare Recomandat

Camionul cu porumb s-a răsturnat pentru că șoferul conducea cu viteză foarte mare

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii bihoreni au ajuns la concluzia că TIR-ul cu porumb care a încurcat circulaţia miercuri dimineaţa în Bihor, pe DJ 191 F, în localitatea Buduslău, s-a răsturnat fiindcă şoferul, un tânăr de 26 de ani din Balc, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă.

"Miercuri, 18 noiembrie a.c., la ora orele 08.15, pe drumul judeţean 191/F, în localitatea bihoreană Buduslău, un bărbat de 26 de ani, din comuna Balc, judeţul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă, pe direcţia Marghita - Otomani, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Astfel, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător şi pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe sensul opus al părţii carosabile", se arată într-o informare transmisă de IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoutilitarei a trebuit descarcerat de pompierii ISU. Şoferul a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Poliţiştii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.