Camion sârb, răsturnat. Trafic blocat Recomandat

Camion sârb, răsturnat. Trafic blocat

Traficul rutier este blocat pe E574, în judeţul Olt, între Balş şi Slatina.

Un şofer sârb s-a răsturnat cu tirul, la acest moment efectuându-se operaţiuni specifice pentru repunerea pe carosabil a autovehiculului. Şoferul este rănit.

 Accidentul a avut loc în noaptea de 24/25 mai 2022, în jurul orei 1.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt fiind sesizat prin apel 112. „Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un ansambul de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, condus de un bărbat, cetăţean sârb, în vârstă de 65 de ani, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe direcţia Balş-Slatina.

În urma impactului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina“, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, Ionuţ Vasiloaica. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că acesta nu consumase băuturi alcoolice.  Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Traficul pe Drumul Naţional 65 - European 574 este blocat total, în zona Pădurea Sarului, fiind deviat pe Drumul Expres 12, pe intrările/ieşirile de la kilometrul 30, respectiv 39, pentru repunerea pe roţi a ansamblului de vehicule.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.