Camion plin cu cauciucuri răsturnat pe șosea din Mureș. Doi șoferi răniți grav Recomandat

Camion plin cu cauciucuri răsturnat pe șosea din Mureș. Doi șoferi răniți grav

Pe Drumul European E60, în localitatea Țigmandru, județul Mureș, a avut loc marți dimineața, 4 octombrie, un accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri și o mașină.

Primul camion, încărcat cu cauciucuri, a intrat în balans și s-a răsturnat pe șosea. Șoferul a scăpat nevătămat. În spatele său se afla un al doilea camion, cu numere de Polonia, care nu a putut frâna la timp și cele două autotrenuri au prins ca în menghină un autoturism.

Martorii susțin că șoferul primului TIR ar fi circulat cu viteză și cum șoseaua era umedă ar fi pierdut controlul asupra volanului. Conducătorul auto are răni grave și a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital. Tot acolo a ajuns și șoferul mașinii.

Traficul a fost blocat complet în zonă zeci de minute.

Accident tot cu un camion în Suceava

Semiremorca unui camion, încărcată cu plite și cuptoare electrice, a luat foc luni seara, 3 octombrie, în localitatea suceveană Spătăreşti. Şoferul a observat în timp ce conducea că roţile semiremorcii sunt în flăcări.

A tras imediat pe dreapta şi a ieşit din cabină. Apoi a sunat la 112 şi a încercat, apoi, să stingă focul înainte de sosirea pompierilor.

Focul ar fi pornit de la sistemul de frânare al semiremorcii

Misiunea salvatorilor a fost dificilă, întrucât în TIR se aflau plite şi cuptoare electrice. Se pare că totul ar fi pornit de la sistemul de frânare al semiremorcii, care ar fi fost defect.



HOLLEMAN AGABARITIC


STAREA TRANSPORTURILOR- GEORGE NIȚĂ

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.