Camion, încărcat cu 400 de kilograme de deșeuri, oprit în vamă Recomandat

Camion, încărcat cu 400 de kilograme de deșeuri, oprit în vamă

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier 430 de kg de deşeuri.

În data de 27.11.2023, în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un cetățean bulgar, în vârstă de 34, conducând un ansamblu rutier.

Alături de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu - Comisariatul Judeţean Giurgiu, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au verificat ansamblu rutier, descoperind nereguli privind transferul a 430 de kg de deşeuri (convertoare catalitice uzate).

Şoferul transporta deșeuri de convertoare catalitice uzate, încărcat din Bulgaria ce era destinat unei societăţi din Germania. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, colegii noştri au solicitat sprijin autorizat comisarilor Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean Giurgiu.

Astfel, în cadrul verificărilor, s-a stabilit că în mijloacele de transport se afla cantitatea totală de 430 kilograme deșeuri (convertoare catalitice uzate).

Procedând la verificarea documentelor de însoțire s-a constatat faptul că transportul nu îndeplinea condițiile de intrare în țară, motiv pentru care autorităţile competente nu au permis accesul mijlocului de transport pe teritoriul României.

Zilele trecute, un camion încărcat cu bunuri considerate a fi deșeuri, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente necesare importului, nu a fost lăsat să intre în România.


I LOVE DRACULA EP.01


ASCET SERVICE FORD TRUCKS

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.