VIDEO. Camion al International Lazăr Company – prins în atacul armat din Franţa Recomandat

VIDEO. Camion al International Lazăr Company – prins în atacul armat din Franţa

Un camion al firmei argeşene de transport International Lazăr Company a trecut pe lângă un convoi penitenciar chiar în momentul în care cinci indivizi îl atacau cu arme de război pentru a ajuta un deţinut periculos să evadeze, ucigând trei gardieni.

Scene incredibile, desprinse parcă dintr-un film de acţiune, s-au derulat pe o autostradă din Franţa săptămâna trecută. Un atac armat comis asupra unui convoi care transporta un deţinut periculos s-a soldat cu un adevărat masacru.

Complicii care l-au ajutat pe infractor să evadeze au ucis trei gardieni şi au rănit alţi doi, imaginile înfricoşătoare fiind surprinse de camerele de luat vederi aflate pe autostrada franceză.

Chiar în momentul în care atacatorii au oprit duba penitenciarului şi au început să tragă cu armele asupra gardienilor care însoţeau deţinutul, pe lângă maşinile implicate în conflictul armat a trecut un tir românesc al societăţii argeşene de transport International Lazăr Company.

Evadare ca în filme

Supranumit „La Mouche” (Musca), Mohamed Amra, un individ cu mai multe condamnări şi infracţiuni la activ printre care trafic de droguri și tentativă de omor, era transportat între orașele Rouen și Evreux din Normandia, când mai mulţi bărbați înarmați au atacat convoiul. Ambuscada a avut loc în jurul orei 11:00 în apropierea unei case de taxare de pe autostrada A154.

În imagini se vede cum, după trecerea de staţia de taxare, o maşină intră în plin în duba închisorii, după care persoane înarmate şi cu feţele acoperite de cagule coboară din automobilul respectivă şi deschid focul asupra polițiștilor luaţi prin surprindere.

Chiar atunci, în vreme ce la doar câţiva metri oamenii legii erau seceraţi de gloanțele atacatorilor, prin cadru trece camionul românesc, care reuşeşte să depăşească locul tragediei, fără ca şoferul să păţească ceva.

Câteva secunde mai târziu, după ce camionul International Lazăr Company iese din cadru, se observă cum deținutul iese din duba poliției și, după o scurtă discuție cu o persoană din mașina atacată, fuge, urmat de cei cinci complici.

Atacatorii au ucis trei gardieni de penitenciar.

Evadatul şi atacatorii – de negăsit

Ulterior, potrivit presei franceze, indivizii au fugit cu două maşini: un Audi A5 alb, care a fost găsit la scurt timp incendiat, şi un BMW seria 5, a fugit către Louviers, în Evreux.

Sute de poliţişti au pornit în căutarea evadatului şi a atacatorilor, care sunt însă de negăsit.

Se bănuieşte că aceştia au părăsit de mult Franţa, Mohamed Amra fiind dat în urmărire internaţională prin interpol.


VERSUS SO3E05


VLASE AMBASADOR F-MAX

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.