Camioane în așteptare la Giurgiu. Coada are 8 kilometri

Camioane în așteptare la Giurgiu. Coada are 8 kilometri

Timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru camioane, la ieşirea din România, prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu, a ajuns la 200 de minute, iar coada se întinde pe aproximativ opt kilometri.


Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte cinci artere de control atât pe sensul de intrare cât şi sensul de ieşire din ţară, înregistrând timpi ridicaţi de aşteptare pe sensul de ieşire din ţară.

Aceşti timpi ridicaţi de aşteptare sunt determinaţi de numărul mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit într-un interval scurt de timp.
La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPGF Giurgiu au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ.

Pentru fluidizarea traficului, au fost suplimentate arterele de control şi a fost suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor", a declarat joi, pentru Agerpres, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Raluca Stan.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.