Camioane cu lemne fără plăcuțe sau numere de înmatriculare Recomandat

Camioane cu lemne fără plăcuțe sau numere de înmatriculare

Camioane pline cu lemne fără plăcuțe cu numerele de înmatriculare sau cu numerele de înmatriculare ascunse au fost filmate de camerele de supraveghere video montate de Direcția Silvică Mureș pe drumurile forestiere din una dintre cele mai fierbinți zone ale României în ceea ce priește tăierile ilegale de arbori.

Cele mai recente cazuri au fost înregistrate de camerele de supraveghere la începutul acestei luni. Aceleași camioane sunt înregistrate în zile diferite cu și fără plăcuțele de înmatriculare vizibile, arată jurnalistul de investigație Andrei Ciurcanu, pe blogul propriu.

Din imaginile video, obținute de la surse care au acces la sistemul de supraveghere din Mureș, se vede cum în data de 4 aprilie 2024 un camion portocaliu marca Scania urcă la pădure puțin după ora 17.00. Numerele de înmatriculare nu sunt vizibile. După aproximativ o oră și jumătate un camion (care prezintă aceleași elemente grafice) este înregistrat cum coboară de la pădure și trece prin fața camerelor de luat vederi încărcat cu bușteni.

ARTICOLUL este AICI


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.