C5. Baclavel, sătul de Gogoriță Recomandat

C5. Baclavel, sătul de Gogoriță

COLOANA A CINCEA. Mariana Ioniță "Gogoriță", fosta șefă a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR), a încercat să se mute la Ministerul Digitalizării.

Ea susține că ministrul Sorin Grindeanu "Baclavel" i-a sugerat că ar fi cazul să plece din Ministerul Transporturilor (MT) pentru că nu ar mai fi dorită.
Gurile rele da' bune susțin că ar fi mers "Mareana" pe la Digitalizare și a realizat că nu știe prea bine nici tabla înmulțirii. Despre informatică nici nu poate fi vorba!
Pentru "Gogo", calculatorul este mașinăria aceea de neînțeles pe care trebuie neapărat să o ai pe birou pentru a fi "trendy", dar care e bună doar închisă pentru că în ecranul ei îți poți aranja părul.
După plimbarea pe la noul minister, Ioniță a realizat că, la talentele ei, actuala funcție de secretar general al MT este mai mult decât poate să spere. De aceea a dat niște telefoane pe la cunoscuți, s-a "târât pe genunchi" în fața șefului și, zice ea, l-a "făcut de cap" pe Sorin Grindeanu să se răzgândească.
În loc de concluzie: "Mareana" ar face față cu brio doar la Ministerul "Degetalizării", în programul de implementare a semnăturii "degetale", adică nu cu pixul, ci cu degetul înmuiat în cerneală!

Genul programului: PAMFLET!
Coloana a cincea este o rublică de pamflet și trebuie tratată ca atare.
Le mulțumim tuturor prietenilor noștri care ne sprijină cu informații de calitate premium.
Îi rugăm pe toți cei care vor să ne trimită informații, documente, fotografii sau videoclipuri să ne contacteze prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.