Buzău: Patru morţi şi 13 răniţi, după ce un microbuz a fost lovit de tren Recomandat

Buzău: Patru morţi şi 13 răniţi, după ce un microbuz a fost lovit de tren

Un microbuz în care se aflau 16 persoane a fost izbit violent de un tren şi târat sute de metri pe şine pe un drum naţional din Buzău, la o trecere de nivel cu calea ferată.

Patru oameni morţi şi 13 răniţi, dintre care unii în stare foarte gravă - acesta bilanţulul tragicului accident produs aseară. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie, iar la locul accidentului au venit zeci de pompieri, politişti şi medici. Prima concluzie a anchetei: şoferul microbuzului nu a respectat semnalele acustice şi luminoase şi a rupt chiar şi bariera.
Oamenii care se aflau în microbuz au fost încarceraţi, iar patru dintre ei au murit.
Nenorocirea s-a petrecut puţin după ora 21.00, la o trecere de cale ferată pe Drumul Naţional 2 B, în apropierea localităţii C.A. Rosetti. Martorii povestesc că şoferul microbuzului nu a ţinut cont de nimic. Ar fi depăşit coloana de maşini care aştepta să treacă trenul ce venea dinspre Bucureşti. Şi a ajuns direct în faţa locomotivei.
Impactul a fost atât de puternic încât microbuzul a fost târât mai bine de 500 de metri. Bucăţi din el încă se află pe linia de cale ferată, dar şi pe câmpul din apropiere.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping