BREAKING. Premierul a cerut noi simplificări pentru transportatori: prin Nădlac II ar putea trece doar camioane

BREAKING. Premierul a cerut noi simplificări pentru transportatori: prin Nădlac II ar putea trece doar camioane

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, joi, la începutul ședinței de Guvern, ministrului de Interne să vină cu noi precizări și simplificări pentru transportatori, astfel încât să nu creeze nicio opreliște în desfășurarea transportului de marfă. Marcel Vela a anunțat că va discuta cu omologul maghiar pentru ca la Nădlac II să treacă doar tirurile.


Orban i-a atras atenția lui Vela că articolul referitor la necesitatea ca șoferii din transportul de mărfuri să stea în izolare nu este destul de clar, sunt neclarități legate de intrarea în izolare a tuturor membrilor familiilor acestora.

„Cred că trebuie ca în următoarea ordonanță să introducem clarificări astfel încât să nu creăm nicio opreliște în desfășurarea transportului de marfă”, a subliniat premierul.

Ministrul Vela a anunțat că va avea o discuție cu omologul său maghiar în care va propune ca pe la Nădlac II să treacă doar transportul de marfă, iar restul persoanelor care trec frontiera să fie orientate spre alte puncte.

 


Vela a mai spus că va fi simplificată declarația pe propria răspundere pentru șoferii străini, Orban replicând că în primul rând trebuie simplificată pentru șoferii români.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.