BREAKING NEWS. Șoferii de camion, obligați să poarte mijloace de protecţie precum dezinfectant, mănuşi, mască Recomandat

BREAKING NEWS. Șoferii de camion, obligați să poarte mijloace de protecţie precum dezinfectant, mănuşi, mască

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat că se suspendă activitatea de servire şi consum al produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice organizată de restaurante, hoteluri, cafenele, dar şi zbourile către Spania, pentru 14 zile.

”Am decis cu privire la transportul de marfă că toţi conducătorii autovehicule de transport marfă, cu capacitate peste 3,5 tone, au obligaţia ca la punctele de trecere a frontierei să poarte mijloace de protecţie precum dezinfectant, mănuşi, mască”, a anunţat ministrul.

"Conducătorii de autovehicule menționați anterior, care sosesc din zone roșii sau zone galbene ori au tranzitat aceste zone, nu se supun măsurilor de carantină sau izolare dacă la prezentarea în punctul de trecere a frontierei nu manifestă simptome asociate infecției cu coronavirus.", a mai spus ministrul de Interne.

Vela a precizat că, de fiecare dată când vor fi luate decizii, vor fi comunicate în cel mai scurt timp. El a precizat că nu suntem în situaţia de a închide oraşe, sau de a raţionaliza alimente, acestea fiind fake-news-uri. ”Transmit românIlor să nu cadă pradă informaţiilor false, să fie puternici şi lucizi”, a conchis ministrul, care a avut un mesaj şi pentru românii din afara ţării. Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat măsuri de redistribuire a medicilor rezidenţi în sprijinul personalului din spitale şi serviciile de urgenţă.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.