BMW și o mașină de gunoi, înghițite de o groapă în București

BMW și o mașină de gunoi, înghițite de o groapă în București

Miercuri, 9 octombrie, în jurul orei 7.35, o mașină a căzut într-o groapă formată pe o stradă din Sectorul 6. Incidentul s-a produs în momentul în care, prin zonă, a trecut un utilaj de salubrizare. În mașină se aflau o femeie și un copil în vârstă de cinci ani.

„Astăzi, 9 octombrie 2024, în jurul orei 08.30, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut într-o groapă formată în urma surpării asfaltului, în curtea unei unităţi de învăţământ, din Sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 20 Poliţie care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.
Mama copilului a sărit în groapă și, ajutată de câteva persoane care se aflau în zonă și care au fost martori la întreaga întâmplare, a reușit să își scoată copilul din autoturism.

Se pare că este vorba despre o curte privată a unei societăți, iar acolo, în ultimii doi ani, potrivit autorităților din Sectorul 6, au avut loc mai multe lucrări la rețeaua de termoficare, din cauza cărora s-ar fi surpat strada, potrivit Digi 24.

„Dezminţim informaţia că surparea s-a petrecut în curtea unei instituţii de învăţământ. Incidentul a avut loc pe calea de acces din Strada Regiei nr. 2, care este teren privat şi se află în proprietatea unei societăţi. Înainte de ’89, aici a funcţionat Fabrica de Ţigarete”, a transmis, miercuri, Primăria Sector 6.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.