VIDEO: Baia Mare. Un șofer care a furat un camion, urmărit 70 de kilometri și oprit de polițiști cu focuri de armă Recomandat

VIDEO: Baia Mare. Un șofer care a furat un camion, urmărit 70 de kilometri și oprit de polițiști cu focuri de armă

Un hoț a furat un cap tractor din Sighetu Marmației, în noaptea de 25 spre 26 decembrie 2020, iar polițiștii i-au luat urma.

Șoferul a fost reținut la capătul unei curse nebunești, de peste 70 de kilometri, în Baia Mare. Polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de avertisment, după ce bărbatul a intrat cu capul tractor într-o mașină a forțelor de ordine.
Potrivit IPJ Maramureș, Poliția a fost sesizată cu privire la incident vineri, la ora 23.00. Polițiștii au reușit să îl intercepteze pe șofer în Baia Sprie, unde au executat semnalul regulamentar de oprire a acestuia. Bărbatul nu a oprit, așa că s-a început o acțiune de urmărire, cu cinci mașini de poliție pe urmele fugarului. A răsturnat o autospecială a poliției. Autotrenul a fost blocat apoi în Baia Mare, 70 de kilometri de Sighet, pe strada Europa, după ce polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment în pneurile capului tractor. Șoferul a intrat într-un autoturism al poliției, pe care l-a răsturnat. Șoferul a fost somat legal de către polițiști, care au executat, ulterior, mai multe focuri de armă înspre pneurile autovehiculului, acesta fiind oprit. Până la oprire, a acroșat o autospecială a Biroului Rutier Baia Mare.
IPJ Maramureș: Șoferul de 27 de ani a fost imobilizat, încătușat și dus la sediul poliției pentru cercetări. Nimeni nu a fost rănit în această operațiune.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.