Autoturism acroşat de tren după ce a intrat în coliziune cu un camion

Autoturism acroşat de tren după ce a intrat în coliziune cu un camion

Un autoturism care a intrat miercuri în coliziune cu un autotren, la intrarea în Portul Constanţa - poarta 7 Agigea Nord, a fost proiectat pe calea ferată şi acroşat de un tren de marfă, şoferul suferind leziuni uşoare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 9.45 poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier la intrarea în Portul Constanţa - Poarta 7 Agigea Nord.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 41 de ani, şi un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe calea ferată, unde a intrat în coliziune cu un tren de marfă, care circula pe relaţia Agigea - Constanţa. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului", se arată în comunicat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", la locul producerii accidentului rutier au fost mobilizate o autospecială de stingere a incendiilor şi un echipaj SMURD.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.