Autostrada Timișoara-Arad. Șofer profesionist accidentat de un coleg care a fugit de la locul accidentului Recomandat

Fotografie cu titlu strict ilustrativ Fotografie cu titlu strict ilustrativ

Un șofer de tir în vârstă de 24 de ani a ajuns la spital după ce a oprit pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni și a fost lovit de un alt autotren.

Accidentul de circulație s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23:40, în zona localității Seceani, județul Timiș, pe sensul de mers spre Timișoara al autostrăzii Timișoara-Arad.

Șoferul care l-a accidentat nu a oprit și a fugit de la locul accidentului.

Un tânăr de 24 de ani, șofer profesionist, a oprit pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni. A mers spre spatele autocamionului, moment în care a fost lovit cu partea din spate de un alt autotren al cărui șofer circula pe banda 1.

În urma impactului, acesta din urmă nu a oprit și și-a continuat deplasarea.

„Ajunși la fața locului polițiștii au constatat producerea accidentului, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit că un bărbat, de 24 de ani, a oprit pe banda de urgență ansamblul rutier pe care îl conducea, format din cap tractor si semiremorcă, întrucât avea o problemă tehnică, a coborât din autovehicul și s-a deplasat spre spatele acestuia, moment în care a fost acroșat cu partea din spate de un alt autotren care circula pe banda 1, care nu s-a oprit la fața locului, continuându-și deplasarea. În urma impactului, a rezultat rănirea bărbatului de 24 de ani”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii de la autostrăzi au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor sau a procurorului. Fac acum cercetări pentru depistarea șoferului fugar.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.