Au furat motorină din camioane. Ce surpriză i-a așteptat? Recomandat

Au furat motorină din camioane. Ce surpriză i-a așteptat?

Lovitură după lovitură în județul Satu Mare. Doi sătmăreni și-au făcut un plan și au furat, nopți la rând, motorină din rezervoarele unor utilaje și camioane parcate. Pe lângă combustibil, cei doi au mai sustras și alte obiecte, ce le pica la mână, de la casetofoane și truse cu scule, până la chei și ciocane.

Potrivit informațiilor PortalSM, în perioada 11.10.2021 – 01.11.2021, în timpul nopții, un sătmărean a sustras în mod repetat, prin patru acțiuni distincte, motorină și alte bunuri din vehicule aflate pe raza localităților Medieșu Aurit și Băbășești. La trei dintre aceste fapte a participat și un alt bărbat, prieten cu hoțul, care a asigurat transportul la și de la locul comiterii faptei, de fiecare dată conducând un autoturism marca Volkswagen.

Au rămas fără motorină

Fiind audiat, hoțul a povestit cum a început totul. El a spus că într-o seară, după ce a consumat mai multe sticle de bere și câteva pahare de palincă la un bar, a mers înspre casă, iar pe drum s-a întâlnit cu o persoană ce conducea un autoturism marca Volkswagen. S-au plimbat puțin prin localitate, iar la un moment dat șoferul autoturismului a observat că nu mai au destulă motorină în rezervor și a spus că trebuie să facă rost.

Astfel că cei doi s-au echipat cu opt – zece sticle de cinci litri pentru motorină, în autoturism având deja furtun pentru a o putea scoate, iar apoi s-au îndreptat să facă plinul. De aici a început o întreagă aventură, întrucât cei doi au tot făcut plinul câteva nopți la rând.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.