ATENȚIE. La granița cu Bulgaria se așteaptă 100 de minute, la Nădlac II - 90 minute Recomandat

ATENȚIE. La granița cu Bulgaria se așteaptă 100 de minute, la Nădlac II - 90 minute

Punctele de trecere a frontierei din zona de vest a ţării sunt aglomerate, sâmbătă după-amiază, timpul de aşteptare pentru autoturismele care ies din ţară ajungând la două ore la Petea şi Urziceni şi la o oră şi jumătate la Nădlac II.


Conform datelor furnizate de Poliţia de Frontieră, sâmbătă pe sensul de ieşire la punctul de trecere Petea, unde sunt şase artere deschise, şi la punctul de trecere Urziceni, unde sunt deschise trei artere pentru autoturisme, timpul de aşteptare este de 120 de minute.

La Nădlac II, unde se iese din ţară pe 10 artere, autoturismele aşteaptă o oră şi jumătate, în timp ce la Nădlac timpul de aşteptare pentru autoturisme la ieşirea din ţară este de o oră.

La intrarea în ţară s-au format cozi de autoturisme la unele dintre punctele de trecere de pe graniţa cu Bulgaria. Astfel, la Negru Vodă timpul de aşteptare pentru autoturismele care intră în ţară este de 100 de minute, iar la Calafat se aşteaptă o oră, în timp ce la Giurgiu timpul de aşteptare la intrarea în ţară pentru autoturisme este de 40 de minute, iar la Vama Veche de jumătate de oră.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.