Artere speciale pentru produsele perisabile, păsări şi animale vii, în Vama Giurgiu Recomandat

Artere speciale pentru produsele perisabile, păsări şi animale vii, în Vama Giurgiu

Autorităţile române şi bulgare au decis ca, începând de luni, să existe artere speciale pentru produsele perisabile, păsări şi animale vii, în Vama Giurgiu-Ruse. Acestea vor fi marcate şi semnalizate de către CNAIR.


”Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu şi reprezentanţi din partea conducerii Direcţiei Regionale Poliţia de Frontieră Ruse şi a Direcţiei Regionale de Poliţie Ruse, s-a stabilit că, începând cu data de 17.06.2024, să fie operaţionalizată câte o arteră pe sens, dedicată special transportului cu produse perisabile, pasări şi animale vii, în PTF Giurgiu Ruse”, a transmis luni, Poliţia de Frontieră Giurgiu.

 

Sursa citată a precizat că, pe sensul de intrare în România / ieşire din R. Bulgaria camioanele cu astfel de produse vor fi direcţionate pe artera nr. XI, prima artera din partea dreapta, de la specificul turisme

 

Pe sensul de ieşire din România/ intrare în R. Bulgaria, camioanele cu astfel de produse vor fi direcţionate pe artera nr. VIII, prima arteră din partea dreaptă, de la specificul camioane.

”Pentru intrarea în România, arterele vor fi marcate şi semnalizate corespunzător prin grija CNAIR, fiind separate de cele cu trafic normal. Menţionăm faptul că poliţiştii de frontieră sunt pregătiţi şi menţin permanent legătura cu autorităţile bulgare pentru a îndruma participanţii la trafic şi a fi evitate blocajele în traficul transfrontalier”, a mai transmis sursa citată.


CAMION FEST 2024


CARAVANA SCANIA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.