Aplicația IT pentru procesarea documentelor vamale de tranzit prin Eurotunnel Recomandat

Aplicația IT pentru procesarea documentelor vamale de tranzit prin Eurotunnel

Operatorii Eurotunnel au lansat un serviciu pentru procesarea digitală a formalităților vamale. Inrefața IT este accesibilă non-stop.

Dezvoltat de SGS, TransitNet este un portal web multilingv de tranzit vamal care permite companiilor să își transporte mărfurile în conformitate cu procedurile vamale de tranzit comun. Transportatorii pot depune o declarație de tranzit completă prin intermediul acestei interfațe web care acoperă toate platformele vamale europene.
Declarațiile pot fi efectuate departe de frontieră în aproape orice locație din UE / Regatul Unit, permițând transportatorilor să evite congestia, controalele la frontieră și procedurile îndelungate de vămuire.

TransitNet este deja utilizat de clienții care deservesc peste 300.000 de companii din Marea Britanie / UE. Aceasta include importatorii / exportatorii de produse comerciale de mare valoare, precum mărci de lux, vinuri și băuturi spirtoase.
TransitNet oferă o varietate de alte servicii pentru a sprijini comerțul transfrontalier între UK și UE. Acestea includ:
• Serviciul de deplasare a vehiculelor de mărfuri (GVMS)
• Intrarea ICS / ENS în Franța
• Brexit SI
• Închiderea exportului în Calais

Eurotunnel este cea mai rapidă, mai ușoară și mai fiabilă soluție de tranzit între Marea Britanie și Europa continentală. În 2020, a transportat aproape 1,5 milioane de camioane, aproximativ 40% din piața totală de transport (Sursa: Eurotunnel). Cu timpi de traversare de aproximativ 45 de minute, este crucial ca transportatorii să aibă la dispoziție posibilitatea de a-și fgace procedurile de vamă înainte de a ajunge la controalele la frontieră.
Portalul web TransitNet al SGS oferă soluția perfectă pentru importatorii / exportatorii și transportatorii logistici care doresc să elimine birocrația dintre Marea Britanie și UE.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.