Anglia. Șofer profesionist român arestat pentru trafic de persoane Recomandat

Anglia. Șofer profesionist român arestat pentru trafic de persoane

Un șofer profesionist român, de 37 de ani, a fost arestat în Anglia, după ce a fost prins în portul Dover cu patru migranți ascunși în camion.

Românul se pregătea să treacă ilegal migranții din Anglia în Franța, însă a fost prins înainte să apuce să se îmbarce pe feribot.
Conform Kent Online, românul avea ascunse în camion două persoane din Bangladesh, un indian și un egiptean.
Comandantul Andy Noyes, care a condus acțiunea de prindere a românului, a ținut să precizeze că "membrii acestor grupări criminale nu sunt interesați de siguranța sau sănătatea acestor persoane. Ei văd în migranți doar o sursă de a obține cât mai rapid sume importante de bani. Suntem determinați să facem tot ce putem pentru elimina asemenea activități. În acest caz, am anulat posibilitatea ca patru persoane, cei patru migranți, să fie implicați într-o călătorie în care sănătatea lor le-ar fi putut fi pusă în pericol. Investigația în acest caz continuă".
Anchetatorii englezi sunt convinși că românul de 37 de ani, prins la Dover, nu este la prima acțiune de acest gen și ar fi un pion important în traficul de migranți. De altfel, din acest motiv s-a și stabilit arestarea preventivă a românului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.