Adolescenții care l-au ucis pe șoferul de camion, în Belgia, știau ce făceau chiar dacă erau drogați Recomandat

Adolescenții care l-au ucis pe șoferul de camion, în Belgia, știau ce făceau chiar dacă erau drogați

Ies la iveală detalii tulburătoare în cazul șoferului român ucis pe o autostradă din Belgia. Procurorii au ajuns la concluzia că suspecții, cinci adolescenți, erau drogați în acel moment și au acționat cu premeditare când au aruncat capacul de canal, greu de 20 de kilograme, înspre cabina TIR-ului.

Aceștia riscă închisoare pe viață. Gheorghe Țibil avea 50 de ani și era din Maramureș. Firma spaniolă de transport unde erau angajați el şi partenera lui a transmis că va ajuta financiar familia.

Românul de 50 de ani a fost omorât cu premeditare, anunță procurorii belgieni. Cei cinci suspecți și-ar fi calculat cu exactitate pașii, astfel încât capacul de canal, greu de 20 de kilograme, să lovească în plin cabina tirului aflat în mers pe autostradă.

Înainte de crimă, aceștia ar fi inhalat protoxid de azot, cunoscut în limbajul stradal drept „funny gas”, care acționează ca un drog, spun investigatorii. Acum ei riscă închisoare pe viață. Doi dintre aceștia sunt minori.
Şi, mai grav, incidentul nu a fost unul izolat. Cu 48 de ore înainte de tragedie, un alt un şofer român de TIR a fost atacat în acelaşi mod. A avut norocul să supraviețuiască, dar este încă în stare de șoc, povestește iubita lui.


VLASE AMBASADOR F-MAX


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.