Accident între un camion și un autobuz soldat cu 25 de morți Recomandat

Accident între un camion și un autobuz soldat cu 25 de morți

Un accident tragic între un autobuz şi un camion s-a soldat cu cel puţin 25 de morţi în statul Bahia, în nord-estul Braziliei, anunţă luni, 8 ianuarie, pompieri din acest stat, transmite AFP.

Alte cinci persoane au fost rănite în urma tragediei.

”Pompierii militari au intervenit la un accident care s-a soldat cu 25 de morţi pe autostrada BR 324, în apropiere de oraşul Gaviao”, se arată în raportul accidentului.

Cinci persoane au fost rănite în acest accident, care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, la aproximativ 250 de kilometri de Salvador, capitala statului Bahia, scrie presa braziliană.

În urma intervenţiei salvatorilor, corpurile persoanelor decedate au fost predate poliţiei criminalistice în vederea identificării şi unor proceduri legale, anunţă forţele de ordine.

Cauza accidentului era necunoscută imediat.

Cabina albă a camionului implicat - care transporta mango - a fost complet contorsionată în impact, potrivit unor imagini publicate de către presa locală.

Primăria din Jacobina, un oraş situat în apropiere de locul accidentului, a decretat luni trei zile de doliu şi se pregătea de un ”priveghi colectiv”.


Starea- George Nita


IVECO LANSARE BARCELONA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.