Accident între un autocar plin cu români și un camion, în Italia Recomandat

Accident între un autocar plin cu români și un camion, în Italia

Un autocar cu români a fost implicat într-un accident cu un TIR, pe autostrada A4 Torino-Milano. Traficul a fost blocat.

Un accident rutier a avut loc ieri dimineață pe autostrada A4 Torino-Milano, la Settimo Torinese, implicând un TIR și un autocar al unei companii românești. Potrivit publicațiilor locale, șoferul camionului a fost rănit în urma impactului puternic.

Totul s-a întâmplat când camionul a lovit violent autocarul care ieșea din zona rezervată mijloacelor de transport public. Echipajele medicale au intervenit imediat, stabilizând șoferul și transportându-l la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului San Giovanni Bosco. Din fericire, starea sa nu este considerată gravă.

Potrivit presei italiene, bilanțul ar fi putut fi mult mai grav, dar pasagerii autocarului au scăpat nevătămați în ciuda impactului violent. Traficul pe autostrada A4 a fost complet blocat din cauza accidentului, camionul pierzând o parte din încărcătură, obiecte din plastic, care au căzut pe carosabil.

Autoritățile au depus eforturi îndelungate pentru a curăța șoseaua, a îndepărta vehiculele implicate și a asigura transportul pasagerilor autocarului cu un alt mijloc de transport. Investigațiile privind acest accident au fost preluate de poliția rutieră din Novara, potrivit torinocronaca.it.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.