Accident cu două camioane: Au fost patru răniți Recomandat

Accident cu două camioane: Au fost patru răniți

4 persoane, printre care si un cetatean italian, au fost ranite in acesta seara in jurul orei 22, pe drumul european E 85, la Secuienii Noi, judetul Neamt. Un autoturism in care se aflau cele 4 victime, a fost lovit de un camion care nu a acordat prioritate, masina fiind apoi proiectata in alt camion.

La ora 22:50, traficul rutier pe E 85 era blocat. ”Astăzi, 14 august, în jurul orei 22.00, polițiștii Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecția DN2/E85 cu DJ 158, în localitatea Secuienii Noi.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 38 de ani, din Roman, conducea un autocamion pe Drumul Național 2 , în localitatea Secuienii Noi, ar fi efectuat viraj la stânga, pentru a pătrunde în incinta unei stații de alimentare cu carburanți, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, condus de un bărbat de 40 de ani, cetățean italian.

În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-o autocisternă, condusă de un bărbat de 42 de ani, din Botoșani.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto de 40 de ani și altor 3 pasageri, doi majori și un minor, din același autoturism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a declarat Sinsp. Ciofu Ramona – IPJ NEAMȚ.


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.