A stat 9 luni izolată de teama COVID. În prima zi în care a ieșit din casă a fost călcată de camion Recomandat

A stat 9 luni izolată de teama COVID. În prima zi în care a ieșit din casă a fost călcată de camion

 Sarah Lewis, în vârstă de 62 de ani, a fost neatentă în momentul în care și-a îndepărtat masca de pe față și a pus-o în geantă.

Ea nu s-a asigurat și, în acel moment, un camion s-a întors pe stradă și a lovit-o pe femeie, scrie The Mirror.

O femeie a fost doborâtă și ucisă de un camion atunci când și-a părăsit casa pentru prima dată după ce se izolase timp de nouă luni în timpul pandemiei coronavirus. Sarah Lewis, în vârstă de 62 de ani, era atentă să își dea jos masca de pe față și să o pună în geantă. În acel moment, un camion a întors pe stradă și a lovit-o pe femeie.
Doamna Lewis a rămas blocată sub vehicul și a fost declarată moartă la fața locului după ce a fost descarcerată. O anchetă a aflat că femeia a fost declarată ca făcând parte din persoanele vulnerabile din punct de vedere clinic în timpul pandemiei Covid.

Ea a petrecut nouă luni închisă acasă.

Ea și-a părăsit casa pentru prima dată pentru a-și lăsa mașina într-un garaj din Weymouth, Dorset, pentru o revizie.
După ce a așteptat un taxi, a traversat drumul. Când a fost lovită se afla în unghiul mort al șoferului de camion. Șoferul de camion Karl Stanton a spus că a oprit radioul, și-a verificat oglinzile și drumul din jurul său, dar nu a văzut-o pe doamna Lewis.
El a spus că a fost forțat să meargă marșarier pentru că erau prea multe mașini parcate pe stradă în Lynch Lane, Weymouth.
Polițistul Leanne Steedman a spus că, din filmările CCTV, doamna Lewis părea să se afle „într-o lume proprie” în timp ce își mânuia masca care era încurcată în geantă.
Kelvin Edge, investigatorul criminalist a declarat că filmările CCTV au arătat-o pe doamna Lewis mergând în spatele camionului, ea fiind în punctul mort al șoferului.
El a spus că doamna Lewis părea să nu fie conștientă de camion până când a fost prea târziu.
Un examen post mortem a constatat că doamna Lewis a murit din cauza mai multor răni letale.
Legistul legist Debbie Rookes a spus că nu există dovezi că doamna Lewis intenționa să-și ia viața și că se pare că nu era complet conștientă de prezența camionului.
El a concluzionat că doamna Lewis a murit din cauza rănilor provocate de accident

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.