A fost stabilită identitatea celor patru români, striviți între două camioane în Germania

A fost stabilită identitatea celor patru români, striviți între două camioane în Germania

După accidentul devastator, cu patru morți și doi răniți grav, petrecut la sfârșitul săptămânii trecute în Germania, pe autostrada A 44, anchetatorii au stabilit cu certitudine identitatea românilor decedați.

Potrivit polițiștilor germani, citați de Westfalen Blatt, trei dintre victime sunt femei, cu vârste cuprinse între 27 și 48 de ani, iar cea de-a patra victimă este un bărbat de 27 de ani. Singura persoană persoană din mașină care a supraviețuit accidentului este un bărbat de 40 de ani.

Potrivit presei locale, cele patru persoane care au murit în accident sunt din județul Galați, iar bărbatul și femeia de 27 de ani erau un cuplu, fiind căsătoriți în urmă cu un an.

Cum s-a petrecut accidentul
Cei patru români au murit după ce microbuzul în care se aflau a fost prins între două TIR-uri, pe Autostrada A44, în landul Rhenania de Nord-Westfalia, pe sensul către Dortmund. Vinovat pentru accident ar fi tot un român, care conducea unul dintre camioane.

Potrivit poliției, un automobil rămăsese în pană chiar pe una dintre benzile autostrăzii și imediat în spatele lui s-a format o coadă de mașini. Șoferul român de TIR a observat prea târziu ambuteiajul creat în fața sa și nu a mai avut timp să frâneze. A intrat în plin în microbuzul înmatriculat în România și l-a proiectat sub un alt TIR, care era din Cehia și era încărcat cu lemne.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.