A fost prins unul dintre hoții care furau piese din camioanele de pe A1 Recomandat

A fost prins unul dintre hoții care furau piese din camioanele de pe A1

Un bărbat din comuna Leordeni a fost prins de polițiști după ce a demontat componente de la două autocamioane pentru a le fura.

Autovehiculele erau în parcare pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, iar şoferii profesioniști s-au trezit a doua zi că nu pot pleca la drum din cauză că nu mai au faruri şi stopuri. Autorul a fost reţinut!

Conducătorii auto prădaţi au sunat la 112 şi au anunţat că, în noaptea de 28 spre 1 martie, indivizi necunoscuşi au furat mai multe componente de la autocamioanele şi remorcile parcate. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni. Cu ajutorul camerelor de supraveghere, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe autorul furturilor. Este vorba de Florentin M., de 23 de ani, din comuna Leordeni. Acesta a mers noaptea în parcarea de pe A1 şi a demontat fauri şi stopuri de la cel două autocamioane şi de la o remorcă. Valoarea totală a prejudiciului a fost estimată la 7.000 de lei.

Miercuri, pe 4 mai, oamenii legii au făcut percheziţii la domiciliul inculpatului şi au găsit componente în valoare de 2.000 de lei, dintre cele furate, iar în acest fel prejudiciul a fost recuperat parţial.

Anchetatorii nu exclud ca tânărul să fi acţionat la comandă. Există indicii cum că sunt proprietari de autocamioane care cumpără astfel de componente la mâna a doua, fără să întrebe cum le-a obţinut vânzătorul.

Este posibil ca tânărului să-i fi cerut vreun client faruri sau stopuri şi acesta „le-a procurat” furând, onorând comanda. Tocmai de aceea cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Ieri Florentin M. a fost la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.