A depășit un camion și la revenirea pe bandă la acroșat Recomandat

A depășit un camion și la revenirea pe bandă la acroșat

Coliziunea a avut loc luni seara, 11 octombrie, pe DN 1, în afara localităţii Cârţa, din judeţul Sibiu. Două persoane au fost grav rănite.

Din informaţiile furnizate de Poliţia Sibiu reiese că accidentul rutier a avut loc la km 266 + 700 m, al DN 1, pe sensul de mers Braşov - Sibiu. Şoferul unui autoturism s-a angajat în depăşirea unui TIR. Doar că la revenirea pe banda sa de mers, maşina s-a lovit de TIR. Conducătorul auto a pierdut controlul acesteia, iar autoturismul a ieşit în afara părţii carosabile.

Atât şoferul maşinii, un bărbat de 33 de ani, din Ploieşti, cât şi pasagera sa, o femeie de 32 de ani, tot din Ploieşti, au suferit vătămări corporale. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a trimis la faţa locului două echipaje pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor. Acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu, cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism de claviculă, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina. „Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu sunt la faţa locului şi continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările in care s-a produs accidentul rutier”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.