5.000 euro amendă și confiscarea camionului pentru un șofer care făcea cabotaj ilegal Recomandat

5.000 euro amendă și confiscarea camionului pentru un șofer care făcea cabotaj ilegal

Șoferul unui camion a arătat un document privind o operațiune de transport de cabotaj fără ștampile de primire a mărfurilor. Șoferul de camion este din Ucraina și a prezentat un CMR fals pentru a ascunde o operațiune ilegală de cabotaj. Șoferul a rămas fără camion pentru 3 luni.

Pe lângă sancțiunea administrativă, au mai fost declanșate retragerea certificatului de înmatriculare, reținerea administrativă a autovehiculului pentru 3 luni și plângere penală pentru „emitere facturi sau alte documente pentru operațiuni inexistente”.

Șoferul a fost oprit în timp ce se deplasa în zona satului de transport de marfă Bologna .

Camionul a fost oprit pentru un control obișnuit și din verificarea documentelor de călătorie (CMR), referitoare la două operațiuni distincte cu locuri de încărcare și descărcare exclusiv pe teritoriul italian. Astfel, a reieșit că șoferul, pentru a da impresia de legalitate, a prezentat un CMR referitor la o operațiune de transport cu intrarea în Elveția. Documentul a fost completat cu stilou de către aceasta și fără ștampile de primire a mărfi, potrivit presei .

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.