48 de ucraineni au vrut să fugă de război cu un camion Recomandat

48 de ucraineni au vrut să fugă de război cu un camion

În regiunea Odesa, polițiștii de frontieră, în colaborare cu alte forțe de ordine, au reținut un grup numeros de persoane care încercau să treacă ilegal frontiera. Potrivit Serviciului de Grăniceri al Ucrainei, într-un camion Kamaz, ce a fost oprit în apropierea satului Ciorna din raionul Podilsk, au fost găsiți înghesuiți 48 de bărbați, deși mașina nu era adaptată pentru transportul de persoane, informează sud.ua

”Figuranții cauzei penale au încercat să transporte ilegal în Republica Moldova, prin teritoriul transnistrean – 48 de bărbați de vârsta mobilizării”, se arată într-un comunicat al Serviciului de Grăniceri al Ucrainei.

Grănicerii au stabilit că fiecare „client” a plătit 150.000 de grivne pentru această „călătorie confortabilă”. Suma respectivă urma să fie achitată organizatorului, administratorului unui canal de Telegram, în cazul în care traversarea ar fi avut succes. Pentru a ajunge la frontieră, bărbații erau preluați de șoferul camionului din anumite puncte, însă planul nu a funcționat așa cum se aștepta: toți pasagerii au fost reținuți, iar camionul a fost confiscat.

Toți bărbații au fost sancționați administrativ conform art.204-1, partea a doua, din codul contravențiilor administrative, pentru tentativa de trecere ilegală a frontierei. Dosarele au fost trimise în instanță.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.