3 morți pe Centura Avrig după un accident în care a fost implicat un camion

3 morți pe Centura Avrig după un accident în care a fost implicat un camion

UPDATE: Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale sunt la fața locului pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului.

„Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime”, explică Luciana Lazăr, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.

Trafic feroviar este blocat și pe magistrala 200 Sibiu – Brașov.

La fața locului au ajuns două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

„În urma accidentului au rezultat 3 victime de sex masculin, din nefericire toate cele trei prezentând leziuni incompatibile cu viața”, a declarat Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ăn cadrul ISU Sibiu.

Conform purtătorului de cuvânt al SAJ Sibiu, Vasile Scridon, două dintre victime au fost găsite în autoturism, iar a treia victimă este șoferul autocamionului.
La locul accidentului a intervenit SAJ Sibiu, cu un echipaj de tip B și sunt îpe drum mai multe echipaje și de la ISU.

„Având în vedere ca accidentul rutier s-a produs pe Centura Ocolitoare a orașului Avrig, le recomandăm conducătorilor auto să utilizeze ca rută ocolitoare orașul Avrig, pentru a ieși/intra pe DN1”, fac apel polițștii sibieni.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


bratu swinger

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.