17 elevi răniți după ce un camion a lovit un autobuz Recomandat

17 elevi răniți după ce un camion a lovit un autobuz

Un accident de circulație care s-a produs în orașul australian Melbourne s-a soldat cu rănirea a 18 elevi, toţi fiind internaţi în spital. Un autobuz în care se aflau 45 de elevi a fost lovit de un camion şi s-a răsturnat în afara şoselei.


Copiii răniţi au vârste cuprinse între 5 şi 11 ani, câţiva dintre ei au fost operaţi de urgenţă, iar unul se află la terapie intensivă. Șoferul de autobuz, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost transportat și el la spital cu răni care nu îi pun viața în pericol.

Polițiștii au spus că șoferul de camion, în vârstă de 49 de ani, care a fost responsabil de accidentul în care a fost rănit ușor, a fost arestat la fața locului și este suspectat de conducere periculoasă cu consecințe grave, în condiţiile în care unui copil i-a fost amputat braţul în urma acestui accident.

Şoferul vinovat va compărea miercuri după-amiază în faţa tribunalului magistraţilor din Melbourne prin legătură video, după ce a fost acuzat de patru capete de acuzare pentru conducere periculoasă care a provocat răni grave.
(fanatik.ro)


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.