Slujbe în logistică și TRANSPORTURI. Șoferi, aplicați aici

Slujbe în logistică și TRANSPORTURI. Șoferi, aplicați aici

 Peste 140 de companii vor oferi 5.000 de joburi la cea de-a 10 ediţie a târgului de carieră - Angajatori de TOP Virtual, care se desfăşoară timp de două săptămâni, în perioada 30 octombrie - 12 noiembrie 2017. 

Cei interesaţi în căutarea unui job pot aplica pentru unul sau mai multe joburi din industrii precum IT, Servicii şi BPO, FMCG, Inginerie, Financiar-Bancar, Telecom, Consultanţă, Logistică şi Transporturi, Auto, Retail şi Turism, disponibile disponibile pe www.hipo.ro. 

Evenimentul Angajatori de TOP Virtual se desfăşoară pe www.hipo.ro. Platforma evenimentului este o metodă inovativă prin care angajatorii îşi prezintă poziţiile pe care le au deschise. Cele 5.000 de oportunităţi de carieră deschise de companii sunt în departamente precum contabilitate-finanţe, achiziţii-logistică-aprovizionare, juridic, marketing, PR, IT, telecomunicaţii, controlul calităţii, design, inginerie, resurse umane şi vânzări. 

'Toamna aceasta ne-am propus să sincronizăm numărul mare de joburi deschise de companii cu numărul mare de candidaţi şi să oferim o super-promoţie la promovarea oportunităţilor de carieră. Toate acestea într-un singur loc şi pentru o perioadă determinată de timp, în cadrul a ceea ce am decis să numim Black Friday pentru joburi la Angajatori de TOP Virtual', a spus Mihai Olaru, Project Manager Angajatori de TOP Virtual. 

Aflat la cea de-a 10 a ediţie, târgul de carieră online a înregistrat până în prezent peste 80.000 de vizite, evenimentul fiind accesat din oraşe precum Bucureşti, Ploieşti, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Craiova, Constanţa, Galaţi. 

Cei care sunt în căutarea unui job pot accesa platforma evenimentului până în data de 12 noiembrie. Ulterior, vor putea vizita profilele companiilor, vizualiza joburile disponibile şi cerinţele solicitate de angajatori şi pot aplica la joburi.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.