Pe ce mai aruncă CNAIR cu milioane de euro

Pe ce mai aruncă CNAIR cu milioane de euro

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat un contract pentru supervizarea lucrărilor pe lotul 2 al autostrăzii Bucureşti-Braşov, parte din A3, contract cu o valoare estimată de până la 11,44 milioane lei (2,5 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat miercuri în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Autostrada Bucureşti-Braşov este parte din A3, autostrada care va face legătura între Capitală şi localitatea Borş.

Contractul vizează ”furnizarea de servicii de supervizare de înaltă calitate pentru realizarea autostrăzii Bucureşti - Braşov, Lot 2: Sector Predeal - Cristian, km 162+300 – km 168+600 şi drum de legătură”, potrivit anunţului.

Câştigătorul licitaţiei va trebui să supervizeze lucrările atât în timpul perioadei de proiectare şi execuţie a lucrărilor, cât şi pe parcursul perioadei de garanţie a acestora, ”în vederea urmăririi utilizării corecte a fondurilor disponibile şi pentru a se asigura că Antreprenorul proiectează şi execută lucrările în conformitate cu obligaţiile contractuale (...)”.

Valoarea estimată este între 9,5 şi 11,44 milioane lei, fără TVA, în condiţiile în care CNAIR optează pentru achiziţionarea ulterioară de noi servicii similare, de la ofertantul a cărui ofertă va fi declarată câştigătoare, în valoare de 1,9 milioane lei, fără TVA, adică 20% din valoarea estimată a contractului.

Câştigatorul va constitui o garanţie de bună execuţie a contractului, în original, în valoare de 10% din valoarea contractului, fără TVA, în termen de 5 zile lucrătoare de la data semnării contractului.

Ofertantul trebuie să demonstreze că cifra de afaceri anuală în fiecare dintre exerciţiile financiare aferente anilor 2014, 2015 şi 2016 a fost de minimum 4 milioane lei.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 15 ianuarie 2018. Data limită de evaluare a ofertelor este 09 februarie 2018.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping