După ce s-au blocat mai multe camioane, traficul în Pasajul Unirii a fost restricționat Recomandat

După ce s-au blocat mai multe camioane, traficul în Pasajul Unirii a fost restricționat

Sunt fisuri în planşeul Pasajului Unirii. Primăria Sectorului 4 a anunţat că circulaţia rutieră din zona Piața Unirii va fi restricţionată, la intersecţia dintre strada Halelor şi Splaiul Independenţei, precum şi la intersecţia bulevardelor Corneliu Coposu şi I.C. Brătianu.

Măsura a fost implementată prin semnalizare cu balize, în regim de urgenţă după ce, în urma vizitelor în teren efectuate de specialişti, în zonele mai sus menţionate.

Aici au fost evidenţiate tasări ale sistemului rutier aflat deasupra planşeului Unirii şi a Pasajului Unirii, mai arată primăria de sector.

„În perioada imediat următoare, ambele zone în care au fost identificate tasările vor fi verificate de experţi, care au misiunea de a afla care sunt cauzele ce au generat această situaţie, precum şi de a găsi cele mai potrivite soluţii pentru remedierea deficienţelor în cel mai scurt timp posibil”, mai arată comunicatul Primăriei Sectorului 4.

Sursa citată mai spune că „având în vedere situaţia mai sus prezentată precum şi ultimele expertize tehnice efectuate anul trecut, care încadrează atât planşeul Unirii, cât şi pasajul rutier Unirii, în starea tehnică IV- nesatisfăcător, Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti a solicitat Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, restricţionarea circulaţiei rutiere în zona aferentă Pieţei Unirii, a tuturor vehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, cu excepţia mijloacelor de transport în comun şi a celor de intervenţie în situaţii de urgenţă”.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.