Când va avea Tulcea șosea de centură

Când va avea Tulcea șosea de centură

Consilierii locali tulceni au aprobat, vineri după-amiază, în timpul unei şedinţe extraordinare, documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru reabilitarea şoselei de centură a municipiului reşedinţă de judeţ, strada Barajului.

Potrivit hotărârii aprobate în unanimitate, investiţia va avea o valoare totală de 15.867.267 lei, inclusiv TVA, iar autoritatea locală speră ca lucrările de reabilitare a străzii Barajului să înceapă în prima parte a anului viitor.

"Speranţa mea este ca lucrările să înceapă cel mai târziu la sfârşitul lunii martie şi dacă avem norocul să găsim în urma licitaţiei un constructor serios, ceea ce devine tot mai greu în ţara asta, lucrările se vor finaliza la sfârşitul lunii octombrie a anului 2018, chiar dacă durata execuţiei acestor lucrări este de 18 luni', a declarat, în timpul şedinţei extraordinare, primarul municipiului Constantin Hogea.

Consilierii locali PSD au solicitat înlocuirea unui semafor de pe strada Barajului cu un sens giratoriu, însă primarul a menţionat că acest lucru nu este posibil de legislaţia în vigoare, conform Poliţiei Rutiere.

"Vom avea în locul actualului semafor o semaforizare inteligentă care va fluidiza traficul', a precizat primarul Hogea.

În paralel cu investiţia de modernizare a şoselei de centură a municipiului, societatea care are a concesionat activitatea de iluminat public în această zonă va moderniza la rândul ei sistemul.

Strada Barajului are o lungime de aproape trei kilometri, a fost administrată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România până în luna februarie a anului 2011, atunci când a fost preluată în administrare de Consiliul local al municipiului Tulcea.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.