Luni, 06 Noiembrie 2023 - TIRMagazin.ro

Un fotbalist maghiar a murit după un accident de camion

Un fotbalist maghiar și-a pierdut viața sâmbătă noaptea pe o autostradă din Austria, la o zi după ce marcase pentru echipa sa de club, Donau Linz, din liga regională. A fost aruncat din autoturismul care era parcat de-a latul autostrăzii și a a fost lovit în plin de un TIR, scrie, cotidianul Krone Zeitung. Citeşte întreaga ştire: Fotbalist maghiar mort în Austria, după ce a oprit mașina de-a latul autostrăzii, ca să întoarcă, și un TIR l-a lovit în plin.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un fost candidat la primărie a fost lăsat fără două camioane

Un consilier local din comuna Frumosu, fost candidat al Partidului Social Democrat (PSD) la funcţia de primar, se confruntă cu probleme legale serioase după ce a fost implicat într-un caz de transport ilegal de materiale lemnoase. Ilie Negură, administratorul SC Sifon Trans SRL, a fost supus unei investigaţii care a condus la deschiderea unui dosar penal împotriva sa pentru comiterea infracţiunilor de transport ilegal de materiale lemnoase şi complicitate la furt de arbori, scrie monitorulsv.ro

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Se caută doi români care au furat și baterii de camion

Autoritățile din Portugalia au cerut ajutorul autorităților din România cu privire la notificarea personală a citației, prin contact direct şi personal, pentru a fi comunicată lui Lali și Jean Cămătar care trebuie să se prezinte la Tulcea, la termenul de judecată din data de 06.11.2023, ora 09:30, pentru a fi audiați în ședința de judecată.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.