Se caută doi români care au furat și baterii de camion Recomandat

Se caută doi români care au furat și baterii de camion

Autoritățile din Portugalia au cerut ajutorul autorităților din România cu privire la notificarea personală a citației, prin contact direct şi personal, pentru a fi comunicată lui Lali și Jean Cămătar care trebuie să se prezinte la Tulcea, la termenul de judecată din data de 06.11.2023, ora 09:30, pentru a fi audiați în ședința de judecată.

Cei doi nu sunt la prima abatere, la finalul anului 2021 aceștia au spart mai multe ferme din Marea Britanie, de unde au reușit să fure baterii de camion și mai multe cutii cu antichități, fiind condamnați în 2022 de către autoritățile din regat.

Cei doi frați nu s-au prezentat pe 11 octombrie 2023 la termenul de judecată, deşi au fost legal citaţi, instanţa a dispus efectuarea de verificări în baza de date D.E.P.A.B.D. pentru a se constata dacă între data la care au fost citaţi şi termenul de judecată a intervenit vreo schimbare în ceea ce priveşte adresa de domiciliu a acestora, efectuarea de verificări în baza de date a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor pentru a se constata dacă sunt încarceraţi în vreuna dintre unităţile de penitenciar de pe teritroriul României.

În urma verificărilor efectuate în bazele date, nu au fost identificate modificări în ceea ce priveşte situaţia locativă a celor doi şi nici nu au fost identificaţi ca fiind încarceraţi în vreuna dintre unităţile de penitenciare de pe teritoriul României la acest moment, iar ca urmare a demersurilor efectuate în executarea mandatelor de aducere, în ceea ce îl privește pe Lali Cămătar, acesta nu a fost găsit la domiciliu, din informaţiile obţinute de către organele de jandarmerie acesta este plecat de circa 3 luni din țară, iar în ceea ce îl priveşte pe Jean Cămătar, acesta nu a fost găsit la domiciliu, din informaţiile obţinute de către organele de jandarmerie acesta fiind plecat de circa 3 luni în străinătate. (replicaonline)


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023


AIC DEALER OTOKAR

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.