Patru mașini și un camion s-au izbit după o depășire „inconștientă” Recomandat

Patru mașini și un camion s-au izbit după o depășire „inconștientă”

Două persoane au ajuns la spital, luni, în urma impactului dintre patru mașini și un TIR, eveniment rutier ce a avut pe raza satului Olari din județul Gorj.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit ca un bărbat, de 31 de ani, din comuna Bâlteni, în timp ce conducea un autovehiculul pe DN 66 Olari, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui alt autovehicul, condus de o tânără, de 24 de ani, din municipiul București.

În momentul pătrunderii pe contrasens, bărbatul a intrat în coliziune cu un autotren, condus de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Stejari, precum și cu alte două autovehicule.

În urma impactului, au rezultat două victime, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Totodată, din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul ca bărbatul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, spun reprezentanții IPJ Gorj.


CEFIN CAMION FEST


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.