Marți, 14 Noiembrie 2023 - TIRMagazin.ro

Eliberarea autorizațiilor speciale de transport a fost complet digitalizată în Moldova

Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a anunţat astăzi operatorii de transport rutier că procesul de solicitare, prelucrare și eliberare a autorizațiilor speciale de transport (AST) și a actelor de coordonare a traseelor pentru mărfurile periculoase (ACT) este complet digitalizat. Acesta a fost realizat în contextul digitalizării și perfecționării continue a serviciilor publice prestate de Agenție, transmite moldpres.md.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

CNAIR lansează în licitație construcția a trei noduri rutiere importante pe A1, A2 și A3

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță lansarea în licitație a contractelor pentru construcția a trei noduri rutiere importante pe A1, A2 și A3, documentația transmisă la ANAP prevăzând execuția acestor lucrări în 10 luni pentru fiecare dintre cele trei proiecte finanțate prin Programul Transport (PT).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO Podul de la Brăila, pericol public

700 de milioane de euro au investit România (prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) și Uniunea Europeană pentru construcția podului suspendat peste Dunăre de la Brăila. O lucrare care se dovedește putredă și roasă de rugină.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.