Video: RĂZVAN CIUCU, SCHMITZ CARGOBULL: "TENDINȚELE ÎN MATERIE DE REMORCI DIN VEST SE FAC SIMȚITE ȘI ÎN ROMÂNIA" Recomandat

Video: RĂZVAN CIUCU, SCHMITZ CARGOBULL: "TENDINȚELE ÎN MATERIE DE REMORCI DIN VEST SE FAC SIMȚITE ȘI ÎN ROMÂNIA"

“De trei ani reprezint Departamentul de Suprastructuri al Schmitz Cargobull România.

În această seară, doresc să vă spun câteva lucruri despre suprastructurile fabricate cu panouri Ferroplast Schmitz Cargobull. Avem posibilitatea de a fabrica caroserii, atât frigorifice cât și izoterme, din panouri Ferroplast în mai multe forme de asamblare finală. Am început prin configurarea unor caroserii pentru transport de mărfuri generale, dar și pentru transport mărfuri cu temperatură controlată, folosind doar panourile Schmitz Cargobull, panouri pe care le aduceam în România la un carosier agreat, iar acesta asambla panourile cu propria tehnologie, rezultând niște caroserii, montate pe vehicule cu masă maximă autorizată mai mare de 3 tone, foarte fiabile.
Această soluție o continuăm și astăzi datorită cererilor mari de pe piața din România pentru panourile Ferroplast. Tendințele din Vest se fac resimțite și în România, prin creșterea numărului de comenzi de kituri complete Schmitz, livrate cu toate elementele necesare asamblării. Acesta este un produs superior pentru care putem acorda și certificat FRC. Avem clienți care au văzut diferențele dintre cele două produse și au optat, în continuare, pentru comandarea unor kituri complete cu asamblare direct în România.
Un alt produs care face parte din categoria suprastructurilor Schmitz Cargobull este boxul. Este practic același kit de care vorbeam mai devreme, cu mențiunea că asamblarea cutiei frigorifice se face la fabrica noastră din Lituania, iar vânzarea directă către client se face, de asemenea, tot prin intermediul carosierului, căruia îi revine sarcina de a face montarea suprastructurii pe șasiu.
Clienții care doresc un produs sută la sută Schmitz Cargobull, pot opta pentru acest tip de suprastructură numit M.KO. Este practic o suprastructură în care toate elementele sunt fabricate și asamblate la fabricile noastre din Lituania sau Germania. Odată ajuns șasiul la fabrică, suprastructura configurată este asamblată împreună cu agregatul frigorific ales și alte opționale discutate direct cu tehnicienii noștri din fabrică.
Am vrut să vă arăt câteva caroserii făcute cu panouri Ferroplast, asamblate la carosierul de care discutam mai devreme: caroserii frigorifice montate pe autoșasiu cu masă maximă autorizată de 3,5 tone, camioane pe care le-am carosat fie la fabricile din Germania sau Lituania, fie sub formă de kituri complete aduse în țară și de care s-au ocupat carosierii locali, inclusiv de partea de omologare RAR.
Ultimul produs intrat în categoria suprastructurilor Schmitz este V.KO, o caroserie care se montează pe autoșasiu, cu masa maxim autorizată între 3,5 și 6 tone, caroserie care este fabricată sub formă de kit în vestul Europei. Având un termen de fabricație de doar 14 zile și posibilitatea montării de către un carosier într-o zi de muncă în doi tehnicieni, acest produs a fost lansat cu mare succes în Berlin, urmând să intre pe piața locală. Are o greutate redusă. O astfel de caroserie, cu o încărcătură de opt paleți, cântărește doar 450 de kilograme. Printre dotările standard se numără șina de ancorare încărcătură, iluminarea interioară pe led. Caroseria poate fi configurată pentru montarea unui lift la spate; se poate configura cu ușă laterală sau cu inel de prindere în podea. Este un produs compatibil cu toate tipurile de șasiuri de 3,5 tone, are o greutate redusă și se adaptează perfect pentru transportul și distribuția din interiorul orașelor”, a precizat Răzvan Ciucu, Truck Bodies Sales Manager Schmitz Cargobull.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping