Video: FORD TRUCKS - REZULTATE EXCELENTE ÎN 2020 ȘI PERSPECTIVE DE CREȘTERE ÎN 2021 Recomandat

Video: FORD TRUCKS - REZULTATE EXCELENTE ÎN 2020 ȘI PERSPECTIVE DE CREȘTERE ÎN 2021

În ciuda unei comprimări a pieței românești a vehiculelor comerciale, cu peste 38% în anul 2020, CEFIN TRUCKS a reușit să obțină rezultate excelente.

"Am reușit să ne creștem atât cota de piață, până la 12%, cât și numărul de camioane vândute, până la 600 de bucăți", declară Stefano Albarosa, CEO CEFIN TRUCKS, unicul importator și distribuitor în România al FORD TRUCKS.

"Venim cu rezultate perfecte la finalul anului!", afirmă Koray Kuvvet, Managing Director Eastern Europe & Balkans la FORD TRUCKS.

În videoclipul realizat în exclusivitate de TIR Magazin, cei doi executivi vorbesc despre piața românească a vehiculelor comerciale, despre evoluțiile CEFIN TRUCKS ȘI FORD TRUCKS în anul 2020.
De asemenea, Stefano Albarosa și Koray Kuvvet vă aduc o serie de previziuni despre anul 2021.

Despre Cefin Trucks
Compania activează de aproape 25 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și, din mai 2017, a început activitatea din acest nou rol.

Despre Ford Trucks
Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane de mare tonaj din lume. Acesta produce o gamă largă de vehicule, inclusiv tractoare, camioane de construcții și camioane de distribuție cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor comerciale Ford stau la baza strategiei internaționale a produselor Ford Trucks.
La Ford Trucks, se întrepătrund mai mult de jumătate de secol de proiectare și experiență de producție cu expertiza în dezvoltarea de produse specifice pieței, pentru a construi principalele componente ale vehiculelor, inclusiv motoarele noi. În prezent, Ford Trucks își desfășoară activitatea în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și CSI și continuă să își dezvolte rețeaua internațională pe trei continente.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.