Video: FORD TRUCKS A LANSAT F-MAX ÎN ROMÂNIA Recomandat

Video: FORD TRUCKS A LANSAT F-MAX ÎN ROMÂNIA

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor Ford Trucks în România, a lansat, pe 25 octombrie 2018, noul model Ford Trucks F-MAX.

Noul F-MAX, cel mai performant camion produs vreodată de Ford Trucks, își propune să cucerească piața românească de vehicule comerciale.
Noul model a însemnat până în prezent 5 ani de cercetare și dezvoltare, în care au fost implicați 500 de ingineri Ford Otosan, peste 5 milioane de kilometri de testare rutieră, efectuată în 11 țări pe 4 continente, utilizând 233 unități prototip.
“Parteneriatul de peste 20 de ani pe care l-am dezvoltat cu companiile din industria transporturilor din România ne dă acces la o foarte bună cunoaștere a dorințelor, exigențelor și aspirațiilor clienților noștri. Noul F-MAX se impune pe piața românească în primul rând prin performanțele calității fără compromis, dar și prin poziționarea prețului, care ne va oferi confortul unei poziții de invidiat pe piața românească.” a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.
“Datorită cabinei cu dotări de ultimă generație, MAX Cruiser, ConnecTruck și motorului de 500 CP suntem convinși că, în următorii 5 ani, clienții F-MAX vor oferi, la rândul lor, cu siguranță cele mai competitive oferte din piața serviciilor de transport.”, a mai adăugat Stefano Albarosa.

Cabina noului F-MAX de 2,5 m, vine cu un design modern și abordarea orientată spre șofer. Designul tabloului de bord în stilul cockpit asigură un spațiu ergonomic în care toate funcțiile sunt ușor accesibile. F-MAX oferă o podea plană, cu o distanță de 2160 mm între podea și tavan și o ajustare a scaunelor de 260 mm.
În plus, este disponibil un spațiu de stocare patentat în stil avion. De asemenea, se garantează o foarte bună silențiozitate interioară, datorită torsiunii și rigidității cabinei - cele mai bune din clasa sa, zgomotului scăzut al motorului și designului, care asigură reducerea zgomotului în timpul mersului.
Noul F-MAX oferă o gamă de spații de depozitare generoase și ușor accesibile. Dispozitivele interne de iluminare din zona patului și a compartimentului șoferului, sistemele automate de control a climatizării și caracteristicile de reglare a volanului oferă un confort sporit în cabină. Un mini-frigider și filtru de cafea, incluse la unele modele, oferă un plus de confort șoferilor.
F-MAX aduce, de asemenea, un pat superior pliabil la 90 de grade, un cadru înclinat al capului pentru patul inferior, saltele mari și confortabile, o unitate de control de la distanță în apropierea patului. Scaunul șoferului este de ultimă generație, cu o gamă de ajustare până la 260 mm, cu tapițerie din material respirabil de înaltă calitate, și design ergonomic.

Noul F-MAX se impune printr-un motor de înaltă performanță, cu o putere de 500 CP, 2500 Nm și 400 kW putere de frânare. Aerodinamica superioară, calibrarea sistemului de propulsie și caracteristicile tehnice asigură, de asemenea, performanțe remarcabile în ceea ce privește consumul de combustibil, cu o marjă de îmbunătățire de 6% față de modelele anterioare. Caracteristicile tehnice includ tehnologia E-APU, funcția eco-roll, cruise control predictiv (Max Cruise).
Datorită costurilor scăzute de mentenanță și intervalelor lungi între servisări, noul F-MAX aduce o economie de până la 7% la costurile de întreținere. Motorul Ecotorq al F-MAX oferă performanțe maxime și consum minim de carburant în orice condiții de drum.
Transmisia automată ZF cu 12 trepte și diferite moduri de condus, cum ar fi modul Eco și cel Power, ajută la optimizarea consumului de combustibil. Noul F-MAX este, de asemenea, îmbunătățit de un turbocompresor cu geometrie variabilă, o pompă de apă și un compresor cu viteze multiple de lucru, putere de frânare de 400 kW pentru motorul care atinge puterea totală de 1000 KW cu opționalul intarder.

Cu noul F-MAX Ford Trucks lansează "ConnecTruck" - o tehnologie revoluționară care include monitorizarea de la distanță a vehiculului folosind software-ul de diagnosticare la distanță și software-ul "over-the-air". Harta Topografică Specială înseamnă că F-MAX este capabil să analizeze condițiile rutiere, permițând vehiculului să conducă la viteze optime, reducând astfel consumul de combustibil cu până la 4%. Integrarea FMS permite Modulului ConnecTruck și Ford Trucks cloud să acționeze ca un cumul de date pentru un terț, având acces de la distanță la datele selectate pentru acel vehicul.

Noul F-MAX oferă asistență prin Adaptive Cruise Control, Predictive Cruise Control (Max Cruise), sistem avansat de frânare de urgență (Advanced Emergency Brake System), asistență la pornire în rampa (Hill Launch Assist), sistem de avertizare privind încălcarea benzii (Lane Departure Warning), dispozitiv limitator de viteză reglabil și control electronic al stabilității (Electronic Stability Control).
Displayul color TFT cu ecran de 8" permite afișarea tuturor funcțiilor vehiculului, de la presiunea anvelopelor, temperatura din exterior, până la funcțiile de evaluare a stilului de condus al șoferului.
Designul farurilor F-MAX optimizează vizibilitatea pe timp de noapte. Iar iluminatul de asistență la manevre de parcare, luminile de zi cu LED-uri și iluminarea cu LED opțională îmbunătățesc sistemul de lumini standard al vehiculului.
Evenimentul de lansare F-MAX a avut loc în data de 25 Octombrie, în Bucuresti și a reunit 200 de participanți, presă și parteneri Cefin Trucks, marcând deschiderea sesiuni de prevanzari a noului Ford Trucks F-MAX.

Despre Cefin Trucks
Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener de încredere al transportatorilor, activând de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică este prezentă în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează, pe lângă serviciile Post Vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și, nu în ultimul rând, servicii telematice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping