Video exclusiv: NOUA GAMĂ DE CAMIOANE DAF-LANSATĂ ÎN ROMÂNIA Recomandat

Video exclusiv: NOUA GAMĂ DE CAMIOANE DAF-LANSATĂ ÎN ROMÂNIA

Sub sloganul „Pure Excellence”, pe 19 septembrie 2017, s-a desfășurat lansarea și testarea pe circuit a noii game de camioane DAF XF și CF pe pista autodromului Academiei Titi Aur.

 

Evenimentul se plasează în cadrul circuitului pe care îl efectuează flota oficială demo a producătorului olandez, pentru a face cunoscute îmbunătățirile semnificative și beneficiile acestui nou model.

Peste 200 de clienți, parteneri, furnizori și potențiali clienți, precum și presa de specialitate au avut ocazia să se bucure de frumusețea acestui nou model, de îmbunătățirile semnificative legate de confort și eficiență, și să le testeze în diferite condiții care simulează exploatarea reală.

Dintre progresele majore ale acestui nou model amintim: 7% reducere a consumului de carburant, 100 kg în plus de încărcătură utilă, și 200.000 km interval de revizie recomandat. Bineînțeles că aceste progrese se traduc în reducerea uzurii motorului, a consumului de combustibil, și maximizarea timpului de exploatare, ducând în final la economii importante de costuri pentru proprietarul camionului. Aceste promisiuni ale DAF vin în urma unor testări extinse ale noului model de camion.

Noua gamă a fost recent completată cu modelul LF, care se bucură de toate îmbunătățirile și progresele enumerate. De asemenea, au fost anunțate și configurațiile de vehicule rigide, cu 2, 3 și 4 axe, care completează oferta de vehicule comerciale.

Pe parcursul întregii zile, sesiunile de test drive au fost cât se poate de solicitate. Participanții la eveniment au fost entuziaști să testeze noile vehicule demo. Două camioane XF -SpaceCab și SuperSpaceCab, cu semiremorci, au fost disponibile pe circuitul de asfalt, iar un cap tractor CF a pus în evidență manevrabilitatea pe circuitul de jaloane. Au fost expuse static, pentru comparație modele XF din 2017 și 2015, pentru a permite invitaților să se convingă de îmbunătățirile semnificative aduse confortului din cabină, panoului de bord și sistemelor de navigare.

În plus, pentru completarea ofertei de test-drive, EVW Holding a pus la dispoziția participanților, din parcul propriu, o basculantă CF FAR 8x4 model 2015, care a făcut teste pe circuitul de macadam, și un autocar VDL Futura.

Finalul zilei a însemnat premierea câștigătorilor concursului de manevrabilitate, precum și un show culinar de excepție, oferit în aer liber de chef Adi Hădean, care a încheiat acest eveniment „Pure Excellence”.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping